Web ontwikkeling

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we webapplicaties en API’s van hoge kwaliteit. Onze werkwijze, open source technologie, test-driven development en hoge kwaliteitsstandaarden leveren daar de ingrediënten voor.

Web ontwikkelaar

Enkele recente projecten

Iedere webapplicatie is anders, want iedere eindgebruiker heeft andere wensen en behoeften. Dat zie je terug in de webdevelopment-projecten waar wij aan werken.

Al onze projecten zijn ontwikkeld met open source technologie, zoals Ruby, Ruby on Rails, React, Vue.js en ‘vanilla’ Javascript. Software waarvan de bouwtekeningen openbaar zijn. Er zijn dus geen beperkingen in de mogelijkheden van jouw webapplicatie; wat er nog niet is, voegen we graag voor je toe. We zijn gespecialiseerd in backend en frontend development.

Vragen over web ontwikkeling?

Heb je vragen over webdevelopment? Of wil je eens sparren met een developer over jouw webapplicatie? Plan via de link hieronder een vrijblijvende koffie-afspraak in op een moment dat het jou goed uitkomt. In het gesprek bespreekt Joralf of één van onze andere developers al je vragen.
Plan een kennismaking in.

Developer Joralf

De aanpak: van idee naar succesvolle website of webapplicatie

Onze projecten verlopen in vijf fasen: onderzoek, concept, design, development en livegang. De onderzoeksfase begint met een uitgebreide kennismaking, want wij vinden het belangrijk dat je een goed gevoel bij Inspire hebt en dat we je ook echt verder kunnen helpen met de ontwikkeling.

Als dat het geval is komen we samen in één of meerdere workshops tot de kerngedachte van je website of webapplicatie. We maken concreet wie de eindgebruikers zijn en welke functionaliteit nodig is om die groep te bedienen. Ook brengen we de eisen ten aanzien van informatiebeveiliging in kaart.

In de conceptfase maken we een interactieconcept. Dat werken we meestal uit in een klikbaar prototype. Dat geeft je direct een gevoel bij de werking van de software.

Romer van Bavel

TypeTopia en Inspire werken al jaren samen. We willen beiden de mooiste software maken, dat bindt ons. Kwaliteit staat altijd voorop. Door goed te overleggen houden we elkaar scherp en dat merk je aan het resultaat.”

App ontwikkelaar Utrecht

Vervolgens maken we in de designfase een interactie-, visueel- en een technisch ontwerp. Ook prioriteren we de user stories die in de eerste sprints door het webdevelopment-team opgepakt gaan worden.

Tijdens het ontwikkelen word je als opdrachtgever nauw betrokken bij het proces. Na iedere sprint leveren we een nieuwe versie van de software op, zodat je constant zicht op de voortgang hebt.

Als je website of webapplicatie klaar is voor de livegang, adviseren we je bij de keuze voor een hostingpartner en helpen je bij zaken als het instellen van webanalytics. Ook na livegang kun je op onze webontwikkelaars rekenen voor het beheer en onderhoud van je website of webapplicatie, zodat jij je kunt focussen op de groei van je product of dienst.

Vragen?

Plan direct een vrijblijvende koffie-afspraak in met een developer op een moment dat het jou goed uitkomt.

Plan afspraak
Prijsindicatie

Wat kost het om een webapplicatie te ontwikkelen? Vul het formulier in en ontvang een eerste prijsindicatie.

Ga naar formulier

Prijsindicatie webapplicatie