Web ontwikkeling

Vernieuwers kloppen bij Inspire aan voor de realisatie van op maat gemaakte websites en webapplicaties waarmee zij hun doelgroep succesvol kunnen bedienen. Wij hebben alles in huis om de software die daarvoor nodig is slim te ontwikkelen. Daarbij staan onze opdrachtgevers en hun eindgebruikers altijd centraal.

Heb je een idee voor een website of webapplicatie? Wij vertellen je aan welke projecten we recent hebben gewerkt en hoe het ontwikkelproces verloopt.

Web Ontwikkeling 4

Recente projecten

Iedere website of webapplicatie is anders, want iedere eindgebruiker heeft andere wensen en behoeften. Dat zie je terug in de projecten waar wij aan werken. Van een webapplicatie om kinderen te leren blindtypen tot een website voor Diabetes Fonds, waar lotgenoten met elkaar in contact kunnen komen en informatie kunnen uitwisselen.

Al onze projecten zijn ontwikkeld met open source technologie, zoals Ruby, Ruby on Rails en React. Software waarvan de bouwtekeningen openbaar zijn. Er is dus geen beperking in de mogelijkheden tijdens de ontwikkeling van jouw digitale product. Wat er nog niet is aan functionaliteit, voegen we graag voor je toe.

Controleer de haalbaarheid van je idee

We zijn graag eerlijk: niet ieder idee voor een website of webapplicatie is haalbaar. De haalbaarheid hangt af van verschillende factoren, waaronder de gewenste functionaliteit en het beschikbare budget. We denken hierin graag met je mee.

Vul een korte vragenlijst is en onze developers analyseren jouw wensen. Vervolgens krijg je van ons een vrijblijvend advies, zodat je kunt besluiten of je verder gaat met het laten ontwikkelen van jouw website of webapplicatie.

Vrijblijvend advies

Controleer de haalbaarheid van jouw idee voor een website of webapplicatie. Vul het formulier in en ontvang een vrijblijvend advies.

Haalbaarheidscheck

Haalbaarheid web

Ben je benieuwd of je idee voor een webapplicatie of mobiele app haalbaar is? Beantwoord onderstaande vragen zo volledig mogelijk. Een developer van Inspire analyseert de informatie en geeft kosteloos een eerste advies over de functionele, technische en financiële haalbaarheid.

De aanpak: van idee naar succesvolle website of webapplicatie

Onze projecten verlopen in vijf fasen: onderzoek, concept, design, development en live. De onderzoeksfase begint met een uitgebreide kennismaking, want wij vinden het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij Inspire en dat we je ook echt verder kunnen helpen met de ontwikkeling. Daarom kijken we samen naar de haalbaarheid van je idee voor een website of webapplicatie. Als wij je idee haalbaar achten komen we in één of meerdere workshops samen tot de kerngedachte van je website of webapplicatie. We maken concreet wie de eindgebruikers zijn en welke functionaliteit nodig is om impact te maken met je digitale product. Ook brengen we de informatiebeveiligingseisen in kaart.

In de conceptfase maken we een interactieconcept, kunnen we een stijlstudie uitvoeren en maken we eventueel ook een prototype van je website of webapplicatie. Dan krijg je direct een gevoel bij het product.

Romer van Bavel

“TopiaTeam en Inspire werken al meer dan tien jaar samen. We willen beiden het mooiste product maken, dat bindt ons. Kwaliteit staat altijd voorop. Door goed te overleggen houden we elkaar scherp en dat merk je aan de software.”

App ontwikkelaar Utrecht

Vervolgens maken we in de designfase een interactie-ontwerp, een visueel ontwerp en een technisch ontwerp. Ook prioriteren we de user stories die in de eerste sprints opgepakt gaan worden door het ontwikkelteam.

Tijdens het ontwikkelen word je als opdrachtgever nauw betrokken bij het proces. Na iedere sprint leveren we een nieuwe versie van je product op, zodat je constant zicht hebt op de voortgang van het project.

Als je website of webapplicatie klaar is voor livegang, zorgen wij dat alles geregeld wordt. We adviseren je bij de keuze voor een hostingpartner en kunnen je helpen bij zaken als het instellen van Google Analytics. Ook na livegang kun je op ons rekenen voor het beheer en onderhoud van je website of webapplicatie, zodat jij je kunt focussen op de groei van je product.

Web Ontwikkeling afbeelding 2
Vragen?

Heb je vragen over het laten ontwikkelen van een website of webapplicatie? Wij denken graag met je mee.

Neem contact op

Neem contact op

Meer over app ontwikkeling?

Het development team van Inspire ontwikkelt ook mobiele apps. Ben je benieuwd naar recente projecten en wil je meer weten over onze aanpak?

Lees meer