Whitepapers

Het ontwikkelen van webapplicaties, mobiele apps en API’s vraagt om specifieke kennis. Die delen we graag met je. In een aantal publicaties nemen we je mee in het ontwikkelen van succesvolle software.

Succesvolle mobiele app ontwikkelen

Wil je een app laten bouwen? Of ben je gewoon benieuwd hoe het ontwikkelen van een app in zijn werk gaat? In de whitepaper ‘Tips om een succesvolle mobiele app te ontwikkelen’ bespreken we hoe het ontwikkeltraject verloopt, leggen we het verschil uit tussen de technologieën: native, hybrid en web en gaan we in op de factoren die de kosten van een app beïnvloeden. Met deze informatie op zak voorkom je kostbare missers.

Download publicatie.

Ebook Succesvolle mobiele app cover

Een online (zorg)community bouwen

Een online platform kunnen we voor je bouwen, maar de community moet ontstaan. In de whitepaper ‘Online communities in de zorg’ delen we onze ervaringen en lessons learned die zijn voortgekomen uit projecten en gesprekken die we in de loop van de tijd met goede doelen en zorginstellingen hebben gevoerd. We nemen je mee in een aantal belangrijke stappen die je kunt zetten om de kans op succes van je community te maximaliseren.

Download publicatie.

Cover zorgcommunities 2

Sprinten naar succes

Bij de realisatie van een op maat gemaakte webapplicatie of mobiele app komt heel wat kijken. In het e-book ‘Sprinten naar succes’ gaan we dieper in op het ontwikkeltraject en de verschillende rollen. Hoe zorg je dat de software rekening houdt met ieders wensen, snel presteert en er aantrekkelijk uitziet? De informatie die je in de whitepaper vindt helpt je om de best passende technische en functionele keuzes te maken.

Download publicatie.

Sprinten naar succes cover

Vragen?

Heb je naar aanleiding van één van de whitepapers vragen? Of wil je meer weten over het ontwikkelen van webapplicaties of apps? Stuur ons gerust een bericht of plan direct zelf een koffie-afspraak met één van onze developers op een moment dat het jou schrikt.