In vier weken helpt een multidisciplinair team je aan een werkend prototype van jouw digitale oplossing. Geen ellenlange voorbereidingen, gewoon direct aan de slag.

Vraag informatie aan

App ontwikkeling

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we mobiele apps van hoge kwaliteit waarmee zij hun doelgroepen succesvol bedienen. Onze werkwijze, de keuze voor open source technologie, test-driven development en hoge kwaliteitsstandaarden leveren daar de ingrediënten voor. We zijn betrokken, transparant en gedreven om van jouw app een succes te maken.

Heb je een idee voor een mobiele app? We vertellen je graag meer over enkele apps waar we recent aan hebben gewerkt en delen ons app development proces voor het ontwikkelen van succesvolle apps.

App Ontwikkeling

Recente apps

Mobiele app Untire

De Untire app is erop gericht (ex) kankerpatiënten te leren omgaan met vermoeidheid. De kern van de mobiele app wordt gevormd door een dagelijks aanbod van activiteiten die gekoppeld zijn aan specifieke thema’s zoals zorgen, angsten, vermoeidheid, slaap en grenzen.

Untire app

Mobiele app voor TopiaTeam

Met de Ouderapp kunnen ouders altijd en overal de voortgang van hun kind inzien voor de verschillende producten van TopiaTeam. Ze krijgen een actueel overzicht wanneer hun kind geoefend heeft en welke resultaten er behaald zijn.

TopiaTeam Ouderapp

Mobiele app Frido

In opdracht van Friddo ontwikkelde Inspire een handige app die ouders helpt om knutsels te fotograferen, te verrijken en langdurig op te slaan. Je kunt met de Friddo app zelfs een prachtig album van de mooiste knutsels maken en professioneel laten drukken.

Friddo app

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je met een developer sparren over je idee voor een mobiele app? Via onderstaande link plan je eenvoudig een vrijblijvende koffie-afspraak in. Op een moment dat het jou goed uitkomt. Joralf of één van de andere developers beantwoord al je vragen graag.
Plan direct een afspraak in.

Developer Joralf

Van idee naar mobiele app

De ontwikkeling van een mobiele app verloopt in vijf fasen: onderzoek, concept, app design, app development en livegang. Tijdens de onderzoeksfase begin je samen met de app ontwikkelaar met één of meerdere workshops. In de workshop(s) kom je tot de kerngedachte van jouw mobiele app. Je maakt concreet wie de eindgebruikers zijn en bespreekt welke functionaliteit nodig is om échte waarde voor die groep te creëren. Nadat de wensen en eisen in kaart zijn gebracht, bepaal je samen de scope van het project.

Bram Kuiper

“Wat opviel bij het eerste contact is dat het team van Inspire weet waar het over gaat, eerlijk is en ergens voor staat. Dat zorgde dat we ons bij Tired of Cancer realiseerde dat het bouwen van een app net zoiets is als het neerzetten van een nieuw gebouw.”

App ontwikkelaar Utrecht

Romer van Bavel

“Onze ambitie is de beste educatieve producten te maken. We nemen geen genoegen met half werk, want we willen dat kinderen en ouders gemotiveerd zijn om TypeTopia te blijven gebruiken en anderen enthousiast te maken.”

App ontwikkelaar Utrecht

In de conceptfase maakt de app ontwikkelaar een interactieconcept en adviseren we je een klikbaar prototype te laten bouwen. Dat geeft direct een gevoel bij hoe je app er straks uit komt te zien. Vervolgens wordt er aan de hand van user stories een interactie-, visueel- en technisch ontwerp gemaakt. Op basis van deze ontwerpen gaan we aan de slag!

Tijdens de developmentfase werken we nauw met je samen. Je ziet de mobiele app na elke sprint groeien en hebt voortdurend zicht op de voortgang van het project. Waar nodig test je mee, zodat je eventuele aanpassingen tijdig kunt melden. Ben je tevreden met het product? Dan plaatsen we jouw mobiele app in de stores!

App ontwikkelaar Utrecht

Apps voor iOS en Android

App ontwikkelaar Inspire kiest voor de ontwikkeling van mobiele apps vaak voor React Native. De technologie stelt developers in staat om met één set broncode apps te ontwikkelen voor zowel iOS als Android. Omdat er maar één set broncode nodig is, bespaar je tijd en geld bij de initiële ontwikkeling én de doorontwikkeling.

Ook is React Native een open source framework. Daar hebben we bij Inspire een voorliefde voor. Software waarvan de bouwtekeningen voor iedereen toegankelijk zijn. Dat maakt dat het framework constant wordt verbeterd en uitgebreid. Onze developers worden dus niet beperkt in de mogelijkheden. Wat er nog niet is, voegen we gewoon zelf toe.

Vragen?

Heb je vragen of wil je sparren met één van onze developers? Plan direct zelf een koffie-afspraak in op een moment dat het jou uitkomt.

Plan afspraak
Prijsindicatie opvragen

Wil je weten wat het ontwikkelen van jouw app gaat kosten? Vul het formulier in en ontvang een eerste indicatie.

Ga naar het formulier

Prijsindicatie app