Wil je een mobiele app laten ontwikkelen? Of wil je gewoon meer weten over wat er komt kijken bij het bouwen van een app? Download ons e-book met tips om een succesvolle mobiele app te ontwikkelen.

Download

App ontwikkeling

Vernieuwers kloppen bij app ontwikkelaar Inspire aan voor het ontwikkelen van op maat gemaakte mobiele apps waarmee zij hun doelgroepen succesvol bedienen.

Als geen ander weten wij hoe je de mobiele technologie die daarvoor nodig is slim ontwikkelt. Veilige software met een stevig fundament en ruimte voor nieuwe inzichten.

Heb je een idee voor een mobiele app? We vertellen je graag meer over de apps waar we recent aan hebben gewerkt en we delen ons app development proces voor het ontwikkelen van succesvolle apps.

App Ontwikkeling

Recente apps

Mobiele app Untire

De Untire app is erop gericht (ex) kankerpatiënten te leren omgaan met vermoeidheid. De kern van de mobiele app wordt gevormd door een dagelijks aanbod van activiteiten die gekoppeld zijn aan specifieke thema’s zoals zorgen, angsten, vermoeidheid, slaap en grenzen.

Untire app

Mobiele app voor TopiaTeam

Met de Ouderapp kunnen ouders altijd en overal de voortgang van hun kind inzien voor de verschillende producten van TopiaTeam. Ze krijgen een actueel overzicht wanneer hun kind geoefend heeft en welke resultaten er behaald zijn.

TopiaTeam Ouderapp

Mobiele app Frido

In opdracht van Friddo ontwikkelde Inspire een handige app die ouders helpt om knutsels te fotograferen, te verrijken en langdurig op te slaan. Je kunt met de Friddo app zelfs een prachtig album van de mooiste knutsels maken en professioneel laten drukken.

Friddo app

Check de haalbaarheid van je idee

Er is een groot aantal factoren van invloed op het succes van een mobiele app. Twee van die factoren zijn de financiële en de technische haalbaarheid van je idee. Op technisch vlak is er veel mogelijk; de haalbaarheid hangt meestal meer van het beschikbare budget af.

De app developers van Inspire geven je op basis van je antwoorden op een aantal vragen graag een eerste advies, zodat je weet of jouw idee past binnen het budget dat je in gedachten hebt.

Wij kijken graag met je mee of jouw idee voor een mobiele app haalbaar is.

Haalbaarheidscheck

Haalbaarheid mobiele app

Ben je benieuwd of je idee voor een mobiele app haalbaar is? Beantwoord onderstaande vragen zo volledig mogelijk. Een developer van Inspire analyseert de informatie en geeft kosteloos een eerste advies over de functionele, technische en financiële haalbaarheid.

Van idee naar mobiele app

De ontwikkeling van een mobiele app verloopt meestal in vijf fasen: onderzoek, concept, app design, app development en live. Tijdens de onderzoeksfase kijk je samen met de app ontwikkelaar uitgebreid naar de haalbaarheid van je idee. Als dat het geval is, start je met één of meerdere workshops. In de workshop(s) kom je samen tot de kerngedachte van jouw mobiele app. Je maakt concreet wie de eindgebruikers zijn en bespreekt welke functionaliteit nodig is om échte waarde voor die groep te creëren. Nadat we de wensen en eisen in kaart hebben gebracht, bepaal je samen de scope van het project.

Bram Kuiper

“Wat opviel bij het eerste contact is dat het team van Inspire weet waar het over gaat, eerlijk is en ergens voor staat. Dat zorgde dat we ons bij Tired of Cancer realiseerde dat het bouwen van een app net zoiets is als het neerzetten van een nieuw gebouw.”

App ontwikkelaar Utrecht

Romer van Bavel

“Onze ambitie is de beste educatieve producten te maken. We nemen geen genoegen met half werk, want we willen dat kinderen en ouders gemotiveerd zijn om TypeTopia te blijven gebruiken en anderen enthousiast te maken.”

App ontwikkelaar Utrecht

In de conceptfase maakt de app ontwikkelaar een interactieconcept en voert eventueel een stijlstudie uit. Wil je graag een prototype zien en testen? Dat geeft direct een gevoel bij hoe je app er straks uit komt te zien en kan uiteraard worden verzorgd. Vervolgens wordt er aan de hand van user stories een interactie-, visueel- en technisch ontwerp gemaakt. Op basis van deze ontwerpen gaan we aan de slag!

Tijdens de developmentfase werken we nauw met je samen. Je ziet de mobiele app na elke sprint groeien en hebt voortdurend zicht op de voortgang van het project. Waar nodig test je mee, zodat je eventuele aanpassingen tijdig kunt melden. Ben je tevreden met het product? Dan plaatsen we jouw mobiele app in de stores!

App ontwikkelaar Utrecht

Apps voor iOS en Android

App ontwikkelaar Inspire kiest voor de ontwikkeling van mobiele apps steeds vaker voor React Native. De technologie stelt developers in staat om met één set broncode apps te ontwikkelen voor zowel iOS als Android. Omdat er maar één set broncode nodig is, bespaar je tijd en geld bij de initiële ontwikkeling én de doorontwikkeling.

Ook is React Native een open source framework. Daar hebben we bij Inspire een voorliefde voor. Software waarvan de bouwtekeningen voor iedereen openbaar zijn. Dat maakt dat het framework constant wordt verbeterd en uitgebreid. Onze developers worden dus niet beperkt in de mogelijkheden. Wat er nog niet is, voegen we gewoon zelf toe.

Er zijn daarnaast talloze kant-en-klare componenten beschikbaar. Zo hoeven onze app developers het wiel niet opnieuw uit te vinden en kunnen we onze tijd besteden aan de onderdelen die jouw app echt uniek maken.

Webapplicatie ontwikkelen?

Het development team van Inspire ontwikkelt ook webapplicaties. Ben je benieuwd naar recente projecten en wil je meer weten over onze aanpak?

Web ontwikkeling
Vragen?

Heb je vragen over het laten ontwikkelen van een mobiele app voor Android en/of iOS? Wij denken graag met je mee.

Neem contact op

Neem contact met mij op