Ontvang elke maand een expertartikel met tips over het lanceren van succesvolle websites en apps.

Stuur mij het eerste artikel

Sites en apps met impact

Over Inspire

Inspire ontwikkelt software die er toe doet. Samen met onze klanten maken en beheren we mobiele apps, webapplicaties en websites die een significante impact hebben. Als geen ander weten we hoe je de technologie die daarvoor nodig is slim ontwikkelt. Veilige software met een degelijk fundament, maar wel met ruimte voor voortschrijdend inzicht.

Internetbureau Utrecht

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar vernieuwende digitale toepassingen om hun doelgroep zo goed mogelijk te bedienen. Of het nu gaat om een educatieve app voor kinderen, een sociaal kennisplatform voor kankerpatiënten of een website voor de analyse van wetenschappelijke journals: Inspire weet hoe je met goede software maximale impact bereikt.

Ons werk raakt mensen. Dat inspireert ons.

Kantoor 1
Rik en co
Kantoor 2
Arco en Anne-Lot
Kantoor 3

Ons team

Wij zijn Inspire, een team van gedreven makers. We ontwikkelen websites en apps die echt iets teweeg brengen. Dat doen we vanuit ons geweldige kantoor in hartje Utrecht.

Over Inspire

Oprichter van Inspire en leader of the pack. Aanspreekpunt voor klanten, partners en sollicitanten. Toch nog tijd over? Dan fietsen en koken!

Lees meer

Floris

Managing Director
Over Inspire

Project manager in hart en nieren. Houdt van koken en speelt graag bordspellen met vrienden.

Lees meer

Maurice

Project manager
Over Inspire

Schrijft graag perfecte code. Maar die moet wel échte impact hebben! Zorgt voor gezelligheid op kantoor. Gadget man, dol op games. Bordspellen ook OK.

Lees meer

Arco

Developer
Over Inspire

Full-stack developer die altijd wil blijven leren. Draagt graag bij aan maatschappelijke relevantie. Dol op re-enactment en (bord)spellen.

Lees meer

Rik

Developer
Over Inspire

Loves working on the back-end with Ruby, hates the cold. Good at programming, bad at pronouncing the street he lives on. Straight from Bolivia.

Lees meer

Pablo

Developer
Over Inspire

Enthousiaste developer die graag aan de styling van apps werkt. Krijgt energie van samenwerken en leren. Regelmatig te vinden op het basketbalveld.

Lees meer

Jake

Developer
Over Inspire

Vrolijke, enthousiaste fullstack developer. Voor de broodnodige afwisseling op zittend werk is hij regelmatig in de sportschool te vinden.

Lees meer

Rob

Developer
Over Inspire

Schrijft graag code die problemen voor gebruikers oplost. Front-end of back-end, dat maakt hem niet uit! Liefhebber van (indie) games en obscure muziek.

Lees meer

Joralf

Developer
Over Inspire

Curious developer with a focus on making people's lives better. Out of the office, you'll find him climbing rock walls or in parks playing with his daughter

Lees meer

Steven

Developer
Over Inspire

Passionate developer who cares about teams and productivity. Loves writing well tested and documented code. Spends most of his free time on a motorcycle.

Lees meer

Jan David

Developer
Over Inspire

Marketeer wiens hoofd nooit stopt met het bedenken van grootse plannen. Dol op schrijven, lekker eten, gooien met verf en katten.

Lees meer

Kim

Marketeer
Pas jij binnen ons team?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en talentvolle designers en developers. Mensen die niet voor doorsnee gaan en hun talent willen inzetten om software te bouwen die impact heeft.

Bekijk de vacatures

Onze werkwijze

In de manier waarop wij werken staan drie zaken centraal: gelukkige klanten, geweldige producten en enthousiaste eindgebruikers.

Wij zorgen voor gelukkige klanten door ze van het begin af aan helemaal mee te nemen in het ontwikkelproces. Omdat we volgens de scrum-aanpak werken, zie je jouw applicatie na elke sprint groeien. Je hebt voortdurend zicht op de voortgang van het project. Voor verrassingen hoef je nooit bang te zijn. Daar word je toch blij van?

Geweldige producten? Dat zijn apps met impact. Webapplicaties of mobiele apps die van toegevoegde waarde zijn voor de eindgebruiker. Onze werkwijze, de keuze voor open source software, test-driven development en onze hoge kwaliteitsstandaarden leveren daar de benodigde ingrediënten voor. Met perfecte apps als resultaat. Snel. Stabiel. Veilig. Software waarvan het intellectueel eigendom bovendien volledig bij jou ligt.

Enthousiaste eindgebruikers zijn het directe resultaat van onze fijne klanten en hun projecten. Samen met onze klanten verleggen we voortdurend de grenzen van de technische mogelijkheden om software te ontwikkelen die het verschil maakt. En dat is precies waar wij energie van krijgen.

Samenwerken? Graag!

Inspire is gespecialiseerd in de technische realisatie van complexe websites, webapplicaties en mobiele apps. Wij zijn de ideale partner voor bijvoorbeeld analisten, interactieontwerpers, visueel vormgevers en andere specialisten die hulp nodig hebben bij het verwezenlijken van hun ideeën. Wij maken een concreet product van jouw concepten, schetsen, ontwerpen en mock-ups.

Aangenaam, wij zijn Inspire

Wij zijn een team van betrokken mensen met kennis van alle aspecten van digital product development. Samen met onze partners maken wij websites en apps met impact. Software die waarde toevoegt en het verschil maakt.

Inspire is de perfecte partner voor ontwerpbureaus en andere creatieven die geen eigen development doen of op zoek zijn naar specifieke expertise. Wij werken bijvoorbeeld samen met CLEVER°FRANKE, Jager & Prooi en Studio AIRPORT.

Wij doen er alles aan om jouw ideeën zo goed mogelijk te verwezenlijken en ervoor te zorgen dat jouw klant helemaal tevreden is. Onze manier van werken garandeert een resultaat dat perfect aansluit bij jouw verwachtingen en die van jouw opdrachtgever. Jij houdt de regie. Je hebt voortdurend zicht op de voortgang van het project en grip op de prioriteiten.

Version 2
Meer weten?

Op ons blog vind je allerlei inspirerende artikelen, interviews en gastblogs over het ontwikkelen van impactvolle websites en apps.

Naar de blog
Site of app laten maken?

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Neem contact met mij op