Over Inspire

Je klopt bij Inspire aan voor het realiseren van op maat gemaakte software waarmee de organisatie en eindgebruikers succesvol worden bediend. Onze developers halen het maximale uit de technologie en ontwikkelen samen met jou webapplicaties, mobiele apps en API’s van hoge kwaliteit.

Inspire is zes jaar geleden opgericht om organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie en op maat gemaakte software te ontwikkelen die perfect aansluit op de wensen en behoeften. Ons development team denkt verder dan de technologie en stelt de doelen van de organisatie en eindgebruikers altijd voorop.

iOS app ontwikkelaar

Onze visie

In de manier waarop wij werken staan drie zaken centraal: gelukkige klanten, geweldige software en enthousiaste eindgebruikers.

Wij zorgen voor gelukkige klanten door ze uit te dagen en van het begin af aan mee te nemen in het ontwikkelproces. Omdat we volgens iteratieve ontwikkelmethoden werken, zie je de software steeds groeien. Je hebt constant zicht op de voortang van het project. Samen verleggen we voortdurend de grenzen van de technische mogelijkheden.

Geweldige software? Dat zijn webapplicaties, mobiele apps en API’s die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van de organisatie én de eindgebruikers. Onze werkwijze, de keuze voor open source technologie, test-driven development en onze hoge kwaliteitsstandaarden leveren daar de benodigde ingrediënten voor. Met stabiele software van hoge kwaliteit als resultaat. Technologie waarvan het intellectueel eigendom bovendien volledig bij jou ligt, zodat je in de toekomst alle kanten op kunt.

Enthousiaste eindgebruikers zijn het directe resultaat van onze opdrachtgevers en hun projecten. Dat is waar wij energie van krijgen en waarom we iedere dag het uiterste van onszelf vragen.

Utrecht – Inpire. foto’s Thijs Rooimans
Haalbaarheidscheck
Utrecht – Inpire. foto’s Thijs Rooimans
Development team
Over Inspire
Utrecht – Inpire. foto’s Thijs Rooimans
Business model medische apps
Werken bij
Werken bij Inspire

Specialismen

Web & API

Webapplicaties en API's, met onder andere Ruby, Elixir, Javascript, React en Vue.js.

Web ontwikkeling
Mobiele apps

Mobiele apps voor iOS en Android, met onder andere React Native, Swift en Kotlin.

App ontwikkeling

Het team

Over Inspire

Oprichter van Inspire en leader of the pack. Aanspreekpunt voor klanten, partners en sollicitanten. Toch nog tijd over? Dan fietsen en koken!

Lees meer

Floris

Oprichter
Over Inspire

Project manager in hart en nieren. Houdt van koken en speelt graag bordspellen met vrienden.

Lees meer

Maurice

Project manager
Over Inspire

Schrijft graag perfecte code. Maar die moet wel échte impact hebben! Zorgt voor gezelligheid op kantoor. Gadget man, dol op games. Bordspellen ook OK.

Lees meer

Arco

Developer
Over Inspire

Full-stack developer die altijd wil blijven leren. Draagt graag bij aan maatschappelijke relevantie. Dol op re-enactment en (bord)spellen.

Lees meer

Rik

Developer
Over Inspire

Loves working on the back-end with Ruby, hates the cold. Good at programming, bad at pronouncing the street he lives on. Straight from Bolivia.

Lees meer

Pablo

Developer
Over Inspire

Enthousiaste developer die graag aan de styling van apps werkt. Krijgt energie van samenwerken en leren. Regelmatig te vinden op het basketbalveld.

Lees meer

Jake

Developer
Over Inspire

Vrolijke, enthousiaste fullstack developer. Voor de broodnodige afwisseling op zittend werk is hij regelmatig in de sportschool te vinden.

Lees meer

Rob

Developer
Over Inspire

Schrijft graag code die problemen voor gebruikers oplost. Frontend of backend, dat maakt hem niet uit! Liefhebber van (indie) games en obscure muziek.

Lees meer

Joralf

Developer
Over Inspire

Curious developer with a focus on making people's lives better. Out of the office, you'll find him climbing rock walls or in parks playing with his daughter.

Lees meer

Steven

Developer
Over Inspire

Passionate developer who cares about teams and productivity. Loves writing well tested and documented code. Spends most of his free time on a motorcycle.

Lees meer

Jan David

Developer
Over Inspire

Altijd op zoek naar verbetering, ook in de maatschappij. In het weekend te vinden rond een (bord)spel, tussen de natuur, of in een vreemde stad.

Lees meer

Raphaël

Developer
Over Inspire

Marketeer wiens hoofd nooit stopt met het bedenken van grootse plannen. Dol op schrijven, lekker eten, planten, polaroids en katten.

Lees meer

Kim

Marketeer

Plan zelf je koffie-afspraak met een developer

Heb je vragen over het realiseren van een webapplicatie, mobiele app of API? Het development team van Inspire helpt je graag verder. Plan direct zelf een afspraak in op een moment dat het jou goed uitkomt. Tijdens de afspraak bespreken we al je vragen, denken we met je mee en dagen je waar nodig uit.

Kunnen we je helpen?

Via onderstaande link plan je direct een vrijblijvende afspraak in met een developer, op een moment dat het jou goed uitkomt.

Plan afspraak