Over Inspire

Vernieuwers kloppen bij Inspire aan voor de realisatie van digitale producten waarmee zij hun doelgroep succesvol bedienen. Als geen ander weten wij hoe je de technologie die daarvoor nodig is slim ontwikkelt. Het bouwen, lanceren en beheren van webapplicaties en mobiele apps doen we met een intense focus op onze opdrachtgevers en hun klanten.

Samen met onze klanten bouwen we succesvolle digitale producten en diensten. Impact maken is ons doel, technische expertise is onze kracht.

Software die impact maakt

Wij houden van uitdagingen waarbij we voelen dat we echt een verschil kunnen maken. Voor de opdrachtgever én voor eindgebruikers. Dat inspireert ons. Bij zulke projecten willen we het uiterste uit onszelf en de klant halen.

Opdrachtgevers en hun doelgroep staan dan ook centraal in het ontwikkelproces en zijn bij elke stap nauw betrokken. Zo laten we regelmatig een nieuwe versie van de software zien. De allereerste is nog ruw en onvolledig, maar elke volgende versie wordt completer. Zo zien zij het digitale product stap voor stap groeien.

Developers Kirill, Rik en Arco
App development
Screen Shot 2018-03-23 at 13.50.09
Diagram
Internetbureau Utrecht
Rik met code
Retrospective

Visie

In de manier waarop wij werken staan drie zaken centraal: gelukkige klanten, geweldige producten en enthousiaste eindgebruikers.

Wij zorgen voor gelukkige klanten door ze van het begin af aan helemaal mee te nemen in het ontwikkelproces. Omdat we volgens de iteratieve ontwikkelmethoden werken, zie je jouw digitale product telkens groeien. Je hebt voortdurend zicht op de voortgang van het project. Voor verrassingen hoef je nooit bang te zijn. Daar word je toch blij van?

Geweldige producten? Dat zijn onder andere websites, webapplicaties en mobiele apps met impact. Technologie die écht van toegevoegde waarde voor de eindgebruiker is. Onze werkwijze, de keuze voor open source software, test-driven development en onze hoge kwaliteitsstandaarden leveren daar de benodigde ingrediënten voor. Met software van hoge kwaliteit als resultaat. Snel. Stabiel. Veilig. Technologie waarvan het intellectueel eigendom bovendien bij jou ligt.

Enthousiaste eindgebruikers zijn het directe resultaat van onze opdrachtgevers en hun projecten. Samen met onze klanten verleggen we voortdurend de grenzen van de technische mogelijkheden om software te ontwikkelen die het verschil maakt. En dat is precies waar wij energie van krijgen.

Het team

We zijn een groep van gedreven makers. Vanuit het hart van Utrecht ontwikkelen we creatieve technologische oplossingen voor de wereld van morgen.

Over Inspire

Oprichter van Inspire en leader of the pack. Aanspreekpunt voor klanten, partners en sollicitanten. Toch nog tijd over? Dan fietsen en koken!

Lees meer

Floris

Oprichter
Over Inspire

Project manager in hart en nieren. Houdt van koken en speelt graag bordspellen met vrienden.

Lees meer

Maurice

Project manager
Over Inspire

Schrijft graag perfecte code. Maar die moet wel échte impact hebben! Zorgt voor gezelligheid op kantoor. Gadget man, dol op games. Bordspellen ook OK.

Lees meer

Arco

Developer
Over Inspire

Full-stack developer die altijd wil blijven leren. Draagt graag bij aan maatschappelijke relevantie. Dol op re-enactment en (bord)spellen.

Lees meer

Rik

Developer
Over Inspire

Loves working on the back-end with Ruby, hates the cold. Good at programming, bad at pronouncing the street he lives on. Straight from Bolivia.

Lees meer

Pablo

Developer
Over Inspire

Enthousiaste developer die graag aan de styling van apps werkt. Krijgt energie van samenwerken en leren. Regelmatig te vinden op het basketbalveld.

Lees meer

Jake

Developer
Over Inspire

Vrolijke, enthousiaste fullstack developer. Voor de broodnodige afwisseling op zittend werk is hij regelmatig in de sportschool te vinden.

Lees meer

Rob

Developer
Over Inspire

Schrijft graag code die problemen voor gebruikers oplost. Frontend of backend, dat maakt hem niet uit! Liefhebber van (indie) games en obscure muziek.

Lees meer

Joralf

Developer
Over Inspire

Curious developer with a focus on making people's lives better. Out of the office, you'll find him climbing rock walls or in parks playing with his daughter.

Lees meer

Steven

Developer
Over Inspire

Passionate developer who cares about teams and productivity. Loves writing well tested and documented code. Spends most of his free time on a motorcycle.

Lees meer

Jan David

Developer
Over Inspire

Altijd op zoek naar verbetering, ook in de maatschappij. In het weekend te vinden rond een (bord)spel, tussen de natuur, of in een vreemde stad.

Lees meer

Raphaël

Developer
Over Inspire

Marketeer wiens hoofd nooit stopt met het bedenken van grootse plannen. Dol op schrijven, lekker eten, gooien met verf en katten.

Lees meer

Kim

Marketeer

Pas jij binnen ons team?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en talentvolle designers en developers. Mensen die niet voor doorsnee gaan en hun talent willen inzetten om software te bouwen die impact heeft.

Samenwerken? Graag!

Inspire is gespecialiseerd in de technische realisatie van complexe websites, slimme webapplicaties en mobiele apps. We zijn de ideale partner voor bijvoorbeeld analisten, interactieontwerpers, visueel vormgevers en andere specialisten die hulp nodig hebben bij het verwezenlijken van hun ideeën. Wij maken een concreet product van jouw concepten, schetsen, ontwerpen en mock-ups.

Aangenaam, wij zijn Inspire

We zijn een team van betrokken mensen met kennis van alle aspecten van digital product development. Samen met onze partners maken we websites, webapplicaties en apps met impact. Technologie die waarde toevoegt en het verschil maakt.

Inspire is de perfecte partner voor ontwerpbureaus en andere creatieven die geen eigen development doen of op zoek zijn naar specifieke expertise. Wij werken bijvoorbeeld samen met CLEVER°FRANKE, Jager & Prooi en Studio AIRPORT.

Wij doen er alles aan om jouw ideeën zo goed mogelijk te verwezenlijken en ervoor te zorgen dat jouw klant helemaal tevreden is. Onze manier van werken garandeert een resultaat dat perfect aansluit bij jouw verwachtingen en die van jouw opdrachtgever. Jij houdt de regie. Je hebt voortdurend zicht op de voortgang van het project en grip op de prioriteiten.

Version 2
Lees verder op ons blog

Inspire ontwikkelt digitale producten en diensten die impact maken. Op ons blog delen we kennis over het ontwikkelen en lanceren van succesvolle websites, webapplicaties en mobiele apps.

Inspire blog
Webapplicatie of mobiele app ontwikkelen?

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Neem contact met mij op