Ontvang elke maand een expertartikel met tips over het lanceren van succesvolle websites en apps.

Stuur mij het eerste artikel

Digital products — meaningful impact

Over Inspire

Internetbureau Inspire uit Utrecht ontwikkelt vooruitstrevende software die er toe doet. Samen met onze klanten en partners ontwikkelen en beheren we websites, webapplicaties en mobiele apps die een significante impact hebben. Sites en apps gemaakt om te verbinden, informeren, opleiden, faciliteren of behandelen.

Version 2

Als geen ander weten wij hoe je de complexe software die daarvoor nodig is slim ontwikkelt voor jouw specifieke doelgroep. Software met een degelijk fundament, maar wel met ruimte voor voortschrijdend inzicht. Van een organisatie die je een eerlijk advies en de beste service geeft.

Kantoor 1
Rik en co
Kantoor 2
Arco en Anne-Lot
Kantoor 3

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar nieuwe, innoverende digitale toepassingen om hun doelgroep zo goed mogelijk te bedienen. Of het nu gaat om een educatieve webapplicatie voor werkwoordspelling, een sociaal kennisplatform voor kankerpatiënten of een website voor de analyse van wetenschappelijke journals: Inspire begrijpt waar het in jouw wereld om draait en hoe je met goede software maximale impact bereikt.

Ons werk raakt mensen. Dat inspireert ons.

Ons team

Wij zijn Inspire. Een team van gedreven developers en designers dat geweldige applicaties bouwt die echt iets teweeg brengen in de wereld. Vanuit ons geweldige kantoor in hartje Utrecht.

Over Inspire

Oprichter van Inspire en leader of the pack. Aanspreekpunt voor klanten, partners en sollicitanten. Toch nog tijd over? Dan fietsen en koken!

Lees meer

Floris

Managing Director
Over Inspire

Voor het overzicht. Zodat iedereen blijft focussen op wat belangrijk is. Flexibel als het om organiseren gaat. In het weekend? Wielrennen en het bos in met de kids.

Lees meer

Anne-Lot

Team Ops Lead
Over Inspire

Schrijft graag perfecte code. Maar die moet wel échte impact hebben! Zorgt voor gezelligheid op kantoor. Gadget man, dol op games. Bordspellen ook OK.

Lees meer

Arco

Developer
Over Inspire

Full-stack developer die altijd wil blijven leren. Draagt graag bij aan maatschappelijke relevantie. Dol op re-enactment en (bord)spellen.

Lees meer

Rik

Developer
Over Inspire

Enjoys solving the most complex programming problems. Give him a surprise burger and he wil produce beautiful code. A real family man.

Lees meer

Kirill

Developer
Over Inspire

Loves working on the back-end with Ruby, hates the cold. Good at programming, bad at pronouncing the street he lives on. Straight from Bolivia.

Lees meer

Pablo

Developer
Over Inspire

Enthousiaste developer die graag aan de styling van apps werkt. Krijgt energie van samenwerken en leren. Regelmatig te vinden op het basketbalveld.

Lees meer

Jake

Developer
Over Inspire

Loves Ruby. Enjoys working on projects that really help people around him. Likes to learn new languages. No, not only programming languages...

Lees meer

Sergey

Developer
Over Inspire

Vrolijke, enthousiaste fullstack developer. Voor de broodnodige afwisseling op zittend werk is hij regelmatig in de sportschool te vinden.

Lees meer

Rob

Developer
Over Inspire

Schrijft graag code die problemen voor gebruikers oplost. Front-end of back-end, dat maakt hem niet uit! Liefhebber van (indie) games en obscure muziek.

Lees meer

Joralf

Developer
Over Inspire

Curious developer with a focus on making people's lives better. Out of the office, you'll find him climbing rock walls or in parks playing with his daughter

Lees meer

Steven

Developer
Over Inspire

Passionate developer who cares about teams and productivity. Loves writing well tested and documented code. Spends most of his free time on a motorcycle.

Lees meer

Jan David

Developer
Over Inspire

Loves to solve business problems with functional and well-crafted design. Detail-driven, goal-oriented and especially a Foodie through and through.

Lees meer

Albert

Designer
Pas jij binnen ons team?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en talentvolle designers en developers. Mensen die niet voor doorsnee gaan en hun talent willen inzetten om software te bouwen die betekenisvolle impact heeft.

Bekijk de vacatures

Onze werkwijze

In de manier waarop wij werken, staan drie zaken centraal: gelukkige klanten, geweldige producten en enthousiaste eindgebruikers.

Wij zorgen voor gelukkige klanten door ze van het begin af aan helemaal mee te nemen in het ontwikkelproces. Omdat we volgens de scrum-aanpak werken, zie je jouw applicatie na elke sprint groeien. Je hebt voortdurend zicht op de voortgang van het project. Voor verrassingen hoef je nooit bang te zijn. Daar word je toch blij van?

Geweldige producten? Dat zijn apps met impact. Webapplicaties of mobiele apps die van toegevoegde waarde zijn voor de eindgebruiker. Onze werkwijze, de keuze voor open source software, test-driven development en onze hoge kwaliteitsstandaarden leveren daar de benodigde ingrediënten voor. Met perfecte apps als resultaat. Snel. Stabiel. Veilig. Software waarvan het intellectueel eigendom bovendien volledig bij jou ligt.

Enthousiaste eindgebruikers zijn het directe resultaat van onze fijne klanten en hun projecten. Samen met onze klanten verleggen we voortdurend de grenzen van de technische mogelijkheden om software te ontwikkelen die het verschil maakt. En dat is precies waar wij energie van krijgen.

Samenwerken? Graag!

Inspire is gespecialiseerd in de technische realisatie van complexe websites, webapplicaties en mobiele apps. Wij zijn de ideale partner voor bijvoorbeeld analisten, interactieontwerpers, visueel vormgevers andere specialisten die hulp nodig hebben bij het verwezenlijken van hun ideeën. Wij maken een concreet product van jouw concepten, schetsen, ontwerpen en mock-ups.

Aangenaam, wij zijn Inspire

Wij zijn een team van betrokken mensen met kennis van alle aspecten van digital product development. Samen met onze partners maken wij apps met impact. Apps die waarde toevoegen. Software die het verschil maakt.

Inspire is de perfecte partner voor ontwerpbureaus en andere creatieve partijen die niet zelf ontwikkelen of op zoek zijn naar specifieke expertise. Wij werken bijvoorbeeld samen met CLEVER°FRANKE, Jager & Prooi en Studio AIRPORT.

Wij doen er alles aan om jouw ideeën zo goed mogelijk te verwezenlijken en ervoor te zorgen dat jouw klant helemaal tevreden is. Onze manier van werken garandeert een resultaat dat perfect aansluit bij jouw verwachtingen en die van jouw opdrachtgever. Jij houdt de regie. Je hebt voortdurend zicht op de voortgang van het project en grip op de prioriteiten.

Meer weten?

Kijk eens op onze blog voor inspireerde inzichten en ideeën.

Naar de blog
Site of app laten maken?

Een idee voor een site of app en op zoek naar een development partner?

Neem contact met mij op!