Over Inspire

Vernieuwers kloppen bij Inspire aan voor het realiseren van digitale oplossingen waarmee zij hun doelgroepen succesvol bedienen. Als geen ander weten wij hoe je de betrouwbare technologie die daarvoor nodig is efficient ontwikkelt.

Inspire is zes jaar geleden opgericht met het doel om organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie en software te ontwikkelen die betekenisvolle impact heeft. We werken dagelijks aan projecten voor opdrachtgevers die echt verschil willen maken. Om dat te bereiken halen we iedere dag het beste uit onszelf én onze opdrachtgevers.

Onze visie

In de manier waarop wij werken staan drie zaken centraal: gelukkige klanten, geweldige software en enthousiaste eindgebruikers.

Wij zorgen voor gelukkige klanten door ze van het begin af aan mee te nemen in het ontwikkelproces. Omdat we volgens iteratieve ontwikkelmethoden werken, zie je de software telkens groeien. Je hebt voortdurend zicht op de voortgang van het project.

Geweldige software? Dat zijn webapplicaties en mobiele apps met impact. Technologie die het leven van de eindgebruiker positief beïnvloedt. Onze werkwijze, de keuze voor open source software, test-driven development en onze hoge kwaliteitsstandaarden leveren daar de benodigde ingrediënten voor. Met stabiele software van hoge kwaliteit als resultaat. Technologie waarvan het intellectueel eigendom bovendien volledig bij jou ligt.

Enthousiaste eindgebruikers zijn het directe resultaat van onze opdrachtgevers en hun projecten. Samen met onze klanten verleggen we voortdurend de grenzen van de technische mogelijkheden om software te ontwikkelen die het verschil maakt. En dat is precies waar wij energie van krijgen.

Haalbaarheidscheck
Inspire
DomCode Meetup bij Inspire, het internetbureau uit Utrecht
Development team
Over Inspire
Nieuwsbrief

Het team

Over Inspire

Oprichter van Inspire en leader of the pack. Aanspreekpunt voor klanten, partners en sollicitanten. Toch nog tijd over? Dan fietsen en koken!

Lees meer

Floris

Oprichter
Over Inspire

Project manager in hart en nieren. Houdt van koken en speelt graag bordspellen met vrienden.

Lees meer

Maurice

Project manager
Over Inspire

Schrijft graag perfecte code. Maar die moet wel échte impact hebben! Zorgt voor gezelligheid op kantoor. Gadget man, dol op games. Bordspellen ook OK.

Lees meer

Arco

Developer
Over Inspire

Full-stack developer die altijd wil blijven leren. Draagt graag bij aan maatschappelijke relevantie. Dol op re-enactment en (bord)spellen.

Lees meer

Rik

Developer
Over Inspire

Loves working on the back-end with Ruby, hates the cold. Good at programming, bad at pronouncing the street he lives on. Straight from Bolivia.

Lees meer

Pablo

Developer
Over Inspire

Enthousiaste developer die graag aan de styling van apps werkt. Krijgt energie van samenwerken en leren. Regelmatig te vinden op het basketbalveld.

Lees meer

Jake

Developer
Over Inspire

Vrolijke, enthousiaste fullstack developer. Voor de broodnodige afwisseling op zittend werk is hij regelmatig in de sportschool te vinden.

Lees meer

Rob

Developer
Over Inspire

Schrijft graag code die problemen voor gebruikers oplost. Frontend of backend, dat maakt hem niet uit! Liefhebber van (indie) games en obscure muziek.

Lees meer

Joralf

Developer
Over Inspire

Curious developer with a focus on making people's lives better. Out of the office, you'll find him climbing rock walls or in parks playing with his daughter.

Lees meer

Steven

Developer
Over Inspire

Passionate developer who cares about teams and productivity. Loves writing well tested and documented code. Spends most of his free time on a motorcycle.

Lees meer

Jan David

Developer
Over Inspire

Altijd op zoek naar verbetering, ook in de maatschappij. In het weekend te vinden rond een (bord)spel, tussen de natuur, of in een vreemde stad.

Lees meer

Raphaël

Developer
Over Inspire

Marketeer wiens hoofd nooit stopt met het bedenken van grootse plannen. Dol op schrijven, lekker eten, planten, polaroids en katten.

Lees meer

Kim

Marketeer

Kom je koffie drinken?

Zit je binnenkort met één van ons om de tafel om te praten over web ontwikkeling of app ontwikkeling? We helpen je graag verder. Samen sparren we over de digitale transformatie van jouw organisatie. Als je al concrete plannen hebt, dan zorgen we dat ons team snel voor je aan de slag gaat.

Direct van start met de eerste stap? Om de functionele, technische en financiële haalbaarheid van het concept te toetsen vul je een kort formulier in. Het team analyseert jouw input en neemt dan contact op om een eerste inschatting van de haalbaarheid van je idee te bespreken.

Haalbaarheidscheck

Vul het formulier in en ontvang op basis van je antwoorden een eerste inschatting van de functionele, technische en financiële haalbaarheid van je idee.

Ga naar het formulier

Haalbaarheidscheck

Ben je benieuwd of je idee voor een webapplicatie of mobiele app haalbaar is? Beantwoord onderstaande vragen zo volledig mogelijk. Een developer van Inspire analyseert de informatie en geeft kosteloos een eerste advies over de functionele, technische en financiële haalbaarheid.